La il·lustradora Mònica Torralba dissenyarà el cartell de la Setmana Santa 2021

Fa uns dies la Coordinadora Catalana de Confraries i Germandats va animar a poder viure i reviure la Setmana Santa des de la responsabilitat, a l'empara del PROCITAT i a poder participar dels actes litúrgics, així com fementar la dimensió cultural i tradicional de la mateixa. 

També fa uns dies els presidents, confrares i hermanos mayores de les confraries, germandats i Armats de Setmana Santa debatien els reptes del moment.

Des d'aquesta tessitura, s'està treballant una proposta de programa per aquesta  Setmana Santa tenint en compte el context de pandèmia i que s'anunciarà en breu. 

A partir d'aquí des de la Comissió, i com cada any, s'anirà comunicant i informant dels diferents elements. 

La primera notícia d'aquesta Setmana Santa és l'encàrrec del cartell anunciador de la Setmana Santa 2021. 

Aquest any, la Comissió de Setmana Santa ha apostat per la dissenyadora, il·lustradora i pintora maresmenca  Mònica Torralba.   

L'autora, a part del seu llegat en tant que dissenyadora i els seus treballs plàstics, ja ha col·laborat en diferents edicions amb les entitats mataronines.  En destaquem el Cartell de la Setmana Santa 2017, de le festes de María Auxiliadora o el del 30 aniversari de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza. 

Aquest any,  el cartell suposa un repte ja que Mònica Torralba ha entomat el moment actual on no es viuran les processons ni actes multitudinaris del passat i on ha d'elaborar un missatge i relat per als confrares i confraresses indicant que el camí continua i cal mantenir viva la flama. 

A més, aquest any no es donarà el missatge d'un moment de la Passió que des del 1986 la Comissió ha optat per a fer rotar cada any a les diferents realitats presents a la ciutat de Mataró.  

Més informació: 

 Alguns cartells de Mònica Torralba a Mataró. 

Cartell del 30 aniversari i de la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza i cartell Dijous Sant 2016

Cartell Setmana Santa 2017 i de les festes de Maria Auxiliadora. 

Darrers dibuixos de Mònica Torralba publicats al seu compte instagram @moni_torralba

Potser t'agraden aquestes entrades