Acte presentació cartell Processó Dijous Sant.

Mònica Torralba, junt a Elisabet Laplaza i Pere Sancho mostrant el cartell.
Mn. J. A. Arana durant la seva intervenció d'acollida.
La passada tarda del Divendres la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza i la Confraria Salesiana de Mataró van aprofitar per a fer presentació del cartell de la processó del Dijous Sant i del butlletí de Quaresma "El Llamador".

L'acte va ser conduït per Jordi Merino que va començar amb un breu repàs al Dijous Sant en Mataró en el passat i amb una poesia de Joan Maragall de 1895.

El consiliari de la Verònica, Juan Antonio Arana, va donar l'acollida com a comunitat, germandat  i escola. Acte seguit José Manuel Martín, vice-president de la Confraria Salesiana de la Verònica, va fer un parlament recordant la presència de la Verònica a Mataró i al barri de Cerdanyola, així com es preparen els confrares durant la Pasqua i quin és el programa d'actes.
José Manuel Martín. Al fons el pas de la Verònica.
Elisabet Laplaza, Hermana Mayor de la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza, va animar a participar en els actes confrares, a entendre el missatge, i agrair tota la feina que es fa per explicar la passió, mort i resurrecció i sobretot viure el dia a dia amb Misericòrdia i solidaritat. 

També va presentar el butlletí de Quaresma "El Llamador" que recull la memòria de la Hermandad del curs anual, poesies i escrits històrics, i un recull fotogràfic. 


Acabats els parlaments es va convidar a la dissenyadora gràfica i pintora Mònica Torralba, autora del cartell de l'any 2016 a explicar el procés creatiu i el missatge del cartell. Va comentar estar contenta per entrar en aquest món dels cartells de Setmana Santa, món que sempre l'ha atret per tradició familiar i que coneixia de la Roda de Andalucia. 
Va comentar el joc entre la tenebra i la llum i el joc de platejats i repujats amb el angelets que apunten a la llum i sostenen en un mateix cordó els dos escuts de les confraries. 

L'acte va cloure amb la signatura del cartell i un petit refrigeri al Col·legi Salesians. 


Mònica Torralba explicant el cartell. 
Més informació a: http://hermandadnazareno.blogspot.com.es/

Potser t'agraden aquestes entrades