dimarts, de maig 24, 2016

El delegat de la Inspectorial Salesiana visita Mataró.Manuel Orellana (centre) amb la comunitat salesiana i membres de la Confraria
Pere Sancho amb Manolo Orellana.
Avui ha esta a Mataró en Manolo Orellana, que és el delegat de la Inspectorial de germandats i confraries de la Inspectoria de Maria Auxiliadora.

Ha visitat el Col·legi Salesians, la capella i la Confraria Salesiana de la Verònica.  Juntament amb la comunitat salesiana, s’ha compartit el final del dinar en un dia tan especial com la celebració de la festivitat de Maria Auxiliadora.

Ha estat una experiència d’intercanvi interessant, ja que per un costat els confrares de la Confraria Salesiana de Mataró han pogut explicar quin és el seu projecte, les dificultats per les quals es passa, . Per altra banda també ha estat important perquè s’ha exposat com la Hermandad de los Estudiantes  d’Utrera d’on.... és membre. 

Una de les conclusions ha estat doncs que el treball amb la caritat i l’ajuda social és molt similar, però salvaguardant la grandària i potencialitats que tenen les confraries salesianes del Sud.

Flors a Maria Auxiliadora a la capella de l'escola.