Agenda: Festivitat a Maria Auxiliadora i Corpus Christi a Mataró


El proper cap de Setmana se celebra la festivitat del Corpus Christi, que a més coincideix amb les festes patronals de Maria Auxiliadora, que avui se celebra arreu del món.
 A continuació us relacionem les celebracions i processons que es faran amb motiu d'aquesta onomàstica i aquests dies festius.

Maria Auxiliadora
Dissabte 28 de maig.
  • Parròquia Maria Auxiliadora. A les 17:30 Solemne Eucaristia en motiu de les festes patronals de Maria Auxiliadora. A les 18:30 Processó per la demarcació parroquial amb l'acompanyament musical de l'Agrupació Captiu-Dolors i l'acompanyament amb estendards i banderes de les entitats del barri de Cerdanyola.
Processons de Corpus Chisri:
Dissabte 28 de maig. 
  • Parròquia de Sant Pau. Eucaristia a les 19:30 amb la participació del Cor de la Confraria de la Coronació d'Espines. 20:30 Processó amb el Cos i la Sang de Crist pel barri del Palau a càrrec de la comunitat parroquial de Sant Simó i Sant Pau i la Coronació d'Espines amb l'acompanyament musicial de la Banda de Tambores y Cornetas de la Hermandad Ntra. Sra. de la Soledad.
Diumenge, 29 de maig.
  • Maria Auxiliadora.  Eucaristia a les 10:00 en honor del Corpus. 11:00 Processó amb el Cos i la Sang de Crist pel barri de Cerdanyola organitzat per Maria Auxiliadora amb l'acompanyament musical de l'Agrupació Captiu-Dolors
  • Sagrada Família.  Eucaristia a les 11:00 en honor del Corpus. 11:00 Processó amb el Cos i la Sang de Crist pel barri de Cirera.
  • Parròquia de Sant Julià d'Argentona.  Eucaristia a les 12:00 en honor del Corpus. Acabada la Missa processó per la Vil·la amb l'acompanyament dels grallers de l'escola de Sant Josep.

Potser t'agraden aquestes entrades