AGENDA


AGENDA COMISSIÓ SETMANA SANTA

Planòl de les ubicacions.

 
 

PROGRAMA SETMANA SANTA MATARÓ 2017
12 de  març 2017 (diumenge)
Presentació del cartell de Setmana Santa 2017. Hora: 13.00; Lloc: ermita de Sant Simò. Organitza: Comissió de Setmana Santa
18 març 2017  (dissabte)
 Presentació cartell dels Armats i de la Processó de la Nit del Silenci. Hora: 19h. Lloc: Can Palauet. Organitza: Armats de Mataró.
25 de març (dissabte)
Pregó de Setmana Santa de Mataró. Hora: 17.30h. Lloc: parròquia Maria Auxiliadora. Pregoner: Sr. Àngel Rubio de Paco.
26 de març (diumenge)
 Solemne traslado Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza. Hora: 11.00h. Recorregut: Sortida de la Casa Germandat, carrer Rosselló, plaça Isla Cristina,Avda. Puig i Cadafalch, Carrer Maria Auxiliadora, Carrer Burriach, Carrer Gatassa, Parròquia de Maria Auxiliadora. Organitza: Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza.
31 de març (divendres)
 Escenificació de la Passió. Últims dies de Jesús. Hora: 21.30h. Lloc: Pati del Rector. Basilica de Santa Maria. Organitza: Armats de Mataró.
1 d’abril (dissabte)
Trasllat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors. Hora: 17.00h.  Recorregut: Avda. Perú, Passeig de Rocafonda, C/ Rocafonda, Camí Fondo, C. Portal de Valldeix, C/ Sant Francesc d'Assís, Plaça de Santa Maria. Organitza: Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors.
Escenificació de la Passió.  Últims dies de Jesús Hora: 21. h. Lloc: Pati del Rector. Basilica de Santa Maria. Organitza: Armats de Mataró.
2 d’abril (diumenge)
 Processó de la Coronació de la Verge de la Soledad. Hora: 17h. Lloc: parròquia de la Sagrada Familia. Recorregut: C/Miró, Avda. Corregiment, Rda. Doctor Ferran, Carretera de Cirera, C/ Transversal, Torrent de la Pòlvora, C. Misericòrdia, Ronda Joan Peiró, C/ Immaculada, C/ Sevilla i Rda. Doctor Ferran. Organitza: Hermandad de Nuestra Señora de la Soledad.
7 d’abril (Divendres de Dolors)
 Processó de Maria al Peu de la Creu. Hora: 19.30h. Lloc: Basilica de Santa Maria. Organitza: Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors. Recorregut: Plaça de Santa Maria, C/ St. Francesc d' Assís, C/ del Portal de Valldeix, C. de les Monges, L'Espalanda, Pg. D'Antoni Maria Cabanellas, Av. Amèrica, Av. del Perú, Casa Germandat.
8 d’abril (Dissabte de Passió)
Trasllat Ntro. P. Jesús Nazareno. Hora 17:00 de la Casa Germandat a Maria Auxiliadora.
Processó de la Coronació d’Espines. Hora: 19.30h. Lloc: parròquia de Sant Pau. Organitza: Confraria de la Coronació d’Espines. Recorregut: Parròquia Sant Pau, Carrer Siete Partidas, Ronda Cervantes i Ermita Sant Simó.
9 d’abril (Diumenge de Rams)
Matinal de Saetas. Hora: 12h. Lloc: parc de Can Tunyi. Organitza: Hermandad de Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestro Señora de la Esperanza.

Escenificació del Prendiment. Hora: 18.00h. Lloc: Basilica de Santa Maria de Mataró. Organitza: Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors.
Processó del Prendiment. Hora: 18.30h. Lloc: Basilica de Santa Maria de Mataró. Organitza: Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors. Recorregut: Plaça de Santa Maria, C. Nou, La Riera, Plaça Santa Anna, Baixada de Santa Anna, C. Sant Antoni, C. Cos, C. St. Joan, Baixada de les Escaletes, C. de Barcelona, La Riera, C. Nou, Plaça de Santa Maria.
XXXI Via Crucis per el barri de la Llantia. Hora: 20.30h. Lloc: església de Sant Joan Bosco. Organitza: Confraria del Sant Crist de l’Agonia. Recorregut: Sortida de l’església de Sant Joan Bosco, C. Canet, C. Malgrat, C. Tossa, C. Santa Caterina, C. Galicia, C. Premià, C. Teià, C. Galícia, C. Montgat, C. Ntra Sra Verge de Guadalupe, C. Nova de la Mercè, C. Irlanda, i Església de Sant Joan Bosco.
12d’abril  (dimarts)
Vestició de la Mare de Déu. Hora: 21h. Lloc: Basilica de Santa Maria. Organitza: Venerable Congregació de la Mare Déu dels Dolors.
13 d’abril (Dijous Sant)
Recollida de la Bandera dels Armats. Hora: 19.15h. Lloc: Basilica de Santa Maria. Organitza: Armats de Mataró.
Homenatge a la ciutat. Hora: 20h. Lloc: plaça de l’Ajuntament. Organitza: Armats de Mataró.
Procesión del Jueves Santo. Hora: 20.30h. Lloc: parròquia de Maria Auxiliadora. Organitza: Hermandad de Nuestro Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza. Parròquia Maria Auxiliadora, Av. de Josep Puig i Cadafalch, C. Major, C. Agudes, Plaça Gatassa, C. Gatassa, Avd. Gatassa, C. Victoria, C. Rosselló, P. Illa Cristina, Av. de Josep Puig i Cadafalch i Parròquia Maria Auxiliadora.
Processó de la Nit del Silenci. Hora: 21.30h. Lloc. Basilica de Santa Maria. Organitza: Armats de Mataró, Cofradia de l’Oració a l’hort, Cofradia de la Coronació d’Espines, Venerable Congregació de la Mare de Déu dels Dolors. 
14 d’abril (Divendres Sant)
Via Crucis Interparroquial. Hora: 08.00h. Lloc: Basilica de Santa Maria. Organitza: Parròquies de Mataró i Confraria de la Puríssima Sang. Recorregut: Basílica de Santa Maria, Sant Francesc d'Assís, Camí Fondo, c/ Caputxines, Avda. Cabanelles, Cementiri dels Caputxins.
Sortida des de les Caputxines: Hora: 18.00. Lloc: convent de les Caputxines. Organitza: Confraria de la Coronació d’Espines, Hermandad de Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza.  Recorregut: Plaça de l’Esplanada, C. De les Monges, Camí Fondo, C. Sant Francesc d’Assís i plaça Santa Maria.
Sortida en processó de la Verònica des  de Sant Josep. Hora: 18.30h. Lloc: parròquia de Sant Josep. Organitza: Confraria de la Verònica. 
Recollida del Sant Crist. Hora: 19h. Lloc: c/ Prat de la Riba nº4. Organitza: Confraria del Sant Crist de la Bona Mort, Armats de Mataró. Recorregut: carrer de Prat de la Riba, carrer Cristina, carrer Sant Bru, carrer Sant Francesc d’Assís, plaça de Santa Maria.
Processó General de Mataró. Hora: 19.30h. Lloc: Basilica de Santa Maria. Organitza: Comissió de Setmana Santa. RECORREGUT: Plaça Santa Maria, c/ Nou, La Riera, c/ d’Argentona, El Torrent, plaça de Santa Teresa, c/ Santa Teresa, plaça Santa Anna. 
15 d’abril (Dissabte Sant)
Processó del Silenci. Hora: 18.00h. Lloc: parròquia Mare de Déu de l’Esperança. Organitza: Confraria del Sant Sepulcre i Cofradia de Nuestra Señora de la Soledad. Recorregut: Parròquia de Ntra. Sra. de l’Esperança, C. Molí de Dalt, Pg. dels Molins, Pg. del Desviament, C. de la Mare de Déu de l’Esperança, C. Creu Roja, C. Tres Tombs, C. de Nicolau Guanyabens, C. d’Àvila, Av. del Velòdrom, Rda. Dr. Ferra i Casa Germandat.