La Passió, els darrers dies de Jesús, tornarà al seu format habitual


 La Passió a Mataró es remunta fa molts anys. Hi ha costància que aquest acte sagramental ja es feia a la ciutat al 1935 a la Sala Cabanyes i va estar escenificant-se durant 30 anys.  De fet, a Catalunya hi ha també presència d'aquests tipus d'actes  teatralitzats de la vida de Jesús fa ja 5 segles. 

Més recentment, amb la recuperació de les processons i els actes a la ciutat, els Armats de Mataró van impulsar La Passió centrant-ho en el relat de Mateu sobre els darrers dies de Jesús.  Ha passat per diferents espais de la ciutat com l'Esplanada, el pati de l'Escola Valldemia, Santa Maria, el pati de la presó i més recentment al pati del Rector de Santa Maria i ha tingut diferents directors com en Joan Rovira (a.c.s.) i Jordi LLinàs entre d'altres. 
L'any 2020 atès el context pandèmic i les restriccions no es va poder realitzar i l'any 2021 es va poder viure a través de la televisió i per les xarxes socials  ja que si es va fer però sense públic. 

Aquesta Setmana Santa 2022 els Armats de Mataró recuperen la Passió en el seu format habitual i tradicional. A més, s'estrena en tant que director en Joaquim Capdevila Colominas, qui és actor, director i productor argentoní.

Així doncs, es podrà viure La Passió, els darrers dies de Jesús els propers dies 8 i 9 d'abril a les 22 h i 21,30 respectivament.  Les entrades es podran adquirir en la taquilla abans de la representació i amb antelació a través del sistema codetiquet. 

La passió és un relat teatralitzat realitzat per actors no professionals on aconsegueixen que l'espectador sigui a tocar dels moments i en algun moment formi part també del poble que viu en primera persona el relat de Mateu.  


Més informació: 

  • Xarxes i espais web Armats de Mataró.


Visualitzeu La Passió 2021 a través del vídeo que es va realitzar. 

Potser t'agraden aquestes entrades