Fins sempre Guillermo.

 


Aquesta setmana ens ha colpit la notícia que en Guillermo Cortijo, en Guillermo, ha estat cridat a la Casa del Pare. 

Des de la Comissió de Setmana Santa ens unim al dolor de la marxa no esperada del pare, marit, avi i confrare, que fa unes setmanes celebrava el seu vuitanta aniversari. 

En Guillermo Cortijo Villanueva estava casat amb na Francisca Chamorro. Amdós pares d'una nissaga familiar molt vinculada, com ells a la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors. 

En Guillermo va ser membre de Junta de la Germandat des de l'any 2005 al 2011 i les seves filles han format i formen part de la Junta de la mateixa. 

Sempre ha estat molt vinculat a la germandat i n'era el responsable del montatge i manteniment dels passos processionals així com dels ensers. Va ser portador dels misteris i quan ja no va poder continuar ocupava l'emplaçament de representació del confrare o confraressa major als seguicis processionals.  També acostumava a situar-se allà on calgués portant la bandera del Carme o la Creu de Guía, però sempre pendent si calia fer res. 

Era conegut per ser una persona molt implicada no només en la seva germandat sinó en tots els actes solidaris de la ciutat de Mataró i concretament en els que participava la Comissió de Setmana Santa. 

Conegudes eren les seves paelles a l'engròs per a moltes persones i ser l'últim a seure a taula després.  Exemple d'implicació activa i responsabilitat. 

Home molt actiu també en la seva vida privada amb la seva família, l'hortet i els seus veïns i veïnes del barri de Cerdanyola. I molt poc sorollós. És a dir, no calia debatre ni demanar res, ja que sempre anava un pas per davant per a mostrar les seves ganes de fer. 

Amic Guillermo, des de la Comissió de Setmana Santa t'agraïm el temps que hem pogut compartir, la teva amistat i el teu treball. 

Preguem a la teva protectora la Mare de Déu dels Dolors t'aculli i t'acompanyi a la Casa del Pare. 





Potser t'agraden aquestes entrades