Algunes confrares oferiran venda de roses per Sant Jordi.

El dia s’apropa, divendres és 23 d’abril, Sant Jordi. Aquest any no veurem les parades de les confraires, germandats i Armats pels carrers de la ciutat, ni oferin les clàssiques activitats al voltant de la diada. 

Algunes confraries comencen a preparar un Sant Jordi en aquest context de pandèmia. 

 L’any passat el confinament va impedir gaudir d’aquesta festa tant tradicional, no es va poder realitzar com anys anteriors, però moltes entitats de la ciutat van preparar recursos i activitats per tal de que aquest antiga tradició es pogués realitzar.

Aquest any, les confraries i germandats també s’han adaptar a la situació actual que estem vivint, per aquest motiu no veurem taules plenes de roses als carrers, però a diferencia de l’any anterior, si es vendrà roses.

Diferents entitat obriran durant tot el dia, per tal de facilitar una venda sense aglomeracions ni cues. Les taules estaran dins de les germandats, per tant en un espai privat, i l’aforament serà indicat a la porta d’aquetes.  En trobareu al carrer Rosselló 12-14, seu de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza, a l'Avinguda del Perú, 13 seu de la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors, al la parròquia de Sant Pau al carrer Siete Partidas per part de la Confraria de la Coronació d'Espines i al carrer Creu Roja, 13, Casa Germandat del Sant Sepulcre.  També es facilita un número de contacte per tal de poder realitzar els encàrrecs. D’aquesta manera anirà tot molt més fluït.

Des de Comissió de Setmana Santa agraïm els esforços que s’estan realitzant i preguem per un Sant Jordi amb responsabilitat.






Potser t'agraden aquestes entrades