Nova confrare Major i Junta Cofradía Sant Sepulcre

La nova Junta de Govern amb la Confrare Major i el seu consiliari.
Aquest dissabte 4 de febrer s'ha procedit a la pressa de possessió de la Confrare Major i nova Junta de la Confraria del Sant Sepulcre de Mataró.

La Confraria estava funcionant en tant que gestora i després d'un procés electoral al mes d'octubre, aquest cap de setmana s'ha procedit a l'acte formal de composició i assumpció de responsabilitat abans de la Quaresma.
Moment de l'entrega de la vara de responsabilitat.
Amb aquest acte la nova Confrare Major i Junta han estat presentats als germans i germanes de la confraria i legitimats per a començar a treballar pel programa d'actes de la Setmana Santa 2017 i de totes les activitats en les que la confraria participa.
La parròquia de la Mare de Déu de l'Esperança de Mataró ha acollit aquest acte en la part final de la celebració de l'Eucaristia, en una missa presidida pel rector de la parròquia mn. Javier Prieto on era present part de la comunitat parroquial.
Benedicció de les medalles.
També ha assistit a l'acte mn. Àlex Marzo, consiliari de la Comissió de Setmana Santa, que ha conduït, juntament amb el rector, la part concreta de l'acte.
La lectura de l'Evangeli durant la Missa de Sant Mateu 5,12-16 del dia ha girat sobre el missatge de la llum i la sal, on els cristians són la llum i amb les seves obres i implicació han d'evitar que es converteixi en sosa, perquè sinó no servirà per a res. El mossèn ha aprofitar per a fer una emulació amb les bones accions i treballar per a ser bon cristià i confrare cada dia.
L'Alcalde de Mataró i representants de les confraries i germandats de Mataró, entre ells gairebé tots els confrares i Hermanas Mayores han volgut acompanyat aquest nou caminar des confrares i confraresses del Sant Sepulcre.
Montserrat Riera Plo és a partir d'ara la nova cara visible i qui portarà la vara de responsabilitat de la Confraria juntament amb els membres de la Junta. En la part final  Chesca Borrego, en nom de la Confraria ha fet un breu parlament d'agraïment a tots i totes per la presència, en especial a mn. Prieto per l'acollida i ha animat a tots els germans i germanes a treballar de forma conjunta per a fer arribar el missatge de la Resurrecció, treballar pel barri i a fer germanor i implicar-se  amb la parròquia.
Durant l'Eucaristia la bandera de la Comissió de Setmana Santa ha estat present, símbol d'unitat de les confraries, germandats i Armats de la ciutat.
Jurament de la Junta.


Vista de la parròquia durant la celebració

la Junta de Govern amb l'Alcalde David Bote.

Veieu aquí el reportatge fotogràfic complert.

Potser t'agraden aquestes entrades