Comencen els acords musicals per a la Setmana Santa 2017

 
S'apropa la Quaresma i les confraries i germandats comencen a tancar programes, anar dissenyant les activitats i preparar-se i formar-se.  De fet fa temps que es ve treballant i es podría dir que gairebé durant tot l'any es va treballant, així com fan a la Comissió de Setmana Santa.
 
En aquesta ocasió es fa noticia de la signatura d'un conveni musical entre la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza i la Agrupación Musical Costaleros de Castelldefels  per a l'escolta musical durant els actes de Setmana Santa.
 
L'any passat aquesta Agrupació Musical va participar per primer cop a la Setmana Santa de Mataró. Ho va fer acompanyant en la Processó General i en la Processó del Silenci a la Confraria del Sant Sepulcre.  També va col·laborar en la Processó infantil Cruz de Mayo i la de la aataronina processó de la Inmaculada Concepció amb la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza.
 
A la Processó General de Mataró, tan plural, diversa, conjunció de confraries en un mateix acte religiós a l'espai públic i patrimoni de la ciutat, l'any passat va comptar amb diferents agrupacions i bandes de música del món confrare tant de la ciutat com d'arreu de la provincia.
 
Detall de l'AM costaleros de Castelldefels durant la Processó de la Inmaculada Concepció 2016
Més informació:http://hermandadnazareno.blogspot.com.es/2017/01/la-am-costaleros-de-castelldefels.html

Potser t'agraden aquestes entrades