L'Exaltació a Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors.

La Confraressa Major Flori Carrasco amb Isama Rodríguez davant Jesús Captiu.
La Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors també està d'aniversari. Fa uns dies s'anunciava en format de vídeo el programa d'activitats que es prepara per aquest trigèsim aniversari que tot just comença,
Ara poc a poc, es van concretant els actes i aquests dies s'anuncia que la Junta de Govern de l'esmentada Confraria està preparant un acte d'Exaltació dedicat a les imatges titulars de la mateixa.

Els actes d'exaltació en el món confrare acostuma a ser un acte on s'encarrega a un "exaltador/a" que reculli algunes vivències, texts poètics, fragments de pregons de Setmana Santa i el conjuga per a fer entendre diferents visions sobre l'advocació que es venera. Sovint acostumen a disposar d'alguna moral, ajudar a definir objectius, i també pot ser una proclama a la participació en diferents actes que se celebraran, així com també acostumen a ser un element de motivació i orgull de sentir-se membre d'aquella família confrare i tenir clar quina és la missió d'un confrare i cristià. Malgrat això hi ha una diversitat segons les regions i tipus de confraries.

Aquesta exaltació amb motiu de l'aniversari anirà a càrrec d'Isama Rodríguez, que és germana de la confraria i es farà el proper dia 4 de març a les 20:00 al teatre del Foment Mataroní en el context del III Concert Solidari de l'Agrupació Musical Captiu-Dolors.

Potser t'agraden aquestes entrades