Processó de Maria Auxiliadora 2016

Maria Auxiliadora sortint de la parròquia.

Després d'una setmana de festes patronals de Maria Auxiliadora, aquestes han acabat amb la centralitat de la Solemne Eucaristia i la posterior processó per la demarcació parroquial, el barri de Cerdanyola. 

De bon migdia el temps indicava que potser aquest any la patrona del barri de Cerdanyola no podria processionar; però ha estat començar l'Eucaristia i el sol ha imperat fins arribada de retorn a la seva parròquia. 

En aquesta Missa concelebrada han participat els moviments i associacions cristianes del barri, juntament amb la comunitat de Sant Josep i també el Cor de Maria Auxiliadora, juntament amb la família parroquial, els membres de l'Associació de Maria Auxiliadora i les confraries i germandats. 

Al final d'aquesta el Rector de Maria Auxiliadora, mn. Jordi Espí ha imposat la medalla de Maria Auxiliadora als menuts i menudes que enguany han volgut acompanyar a la patrona, però portant un pas de qui tant va estimar a Maria Auxiliadora i va fer arribar la seva devoció a tot el món: Sant Joan Bosco.



Aquest ha estat una novetat d'enguany d'un petit pas portat per nens i nenes de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza, amb l'ajut del més grans també, de Sant Joan Bosco per part dels qui la passada setmana celebraven la Creu de Maig.

Estendards 
 Un gran seguici ha obert la processó, composat pels imponents acòlits de blanc lluent i portant la Creu Parroquial i tot un seguit de cirials indicant el camí a la processó.

Tanmateix els estendards i pendons de les confraries també han estat present amb les vares de responsabilitat. Així han estat present la Hermandad Vírgen de las Maravillas, la Hermandad Rociera Divina Pastora, la comunitat de Sant Josep, la Germandat de Jesús Captiu i Nstra. Sra dels Dolors, la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza i de la mateixa parròquia.

El pas de Maria Auxiliadora elevat amb plata lluent de candelera i amb el seu blau característic en els atavis dels i les portants.

Uns portants que en tot moment han estat entregats al pas i han aportat serietat, entrega, solemnitat i molta devoció, a les instruccions dels capatassos i sota l'estima mirada del seu consiliari i rector. 

L'Agrupació Musical Captiu-Dolors ha fet present la música, harmonitzada, rodona, seqüenciada, escalada i amb estil propi de peces conegudes i tan apreciades en qualsevol tipus de processó.

La comunitat de Maria Auxiliadora i molts membres d'entitats del barri, així com molts fidels han acompanyat el seguici processional i s'han viscut moments emotius en determinats moments com per exemple en alguna petalada, un improvisat gir de Sant Joan Bosco, llençada de petons a Maria, o al escoltar una peça musical.

Al arribar a la Casa Germandat del Nazateno y la Esperanza s'ha fet una aturada per a dedicar una oració a Maria i la processó ha continuat fins a la parròquia.
Un any mes, Maria, qui és auxili dels cristians, i patrona de Cerdanyola, ha estat present al carrer i un altre any més ha omplert i obert els cors.

Veieu a continuació algunes imatges. En podreu trobar més a l'àlbum Picassa. aquí.
Benaurances abans de començar. 
Moment de la imposició de medalles.

Pas de Sant Joan Bosco. 
La creu parroquial obrint la processó. 
Arriba l'Agrupació Musical Captiu-Dolors.
Sant Joan Bosco surt de la parròquia.
Els petits portants entrant al pas de Sant Joan Bosco.
Portants de María Auixliadora.
Surt Maria Auxiliadora
Portadores de l'encens amb els colors de Maria Auxiliadora.
Maria Auxiliadora un any mes al carrer.

La primera "levantá".
El capataç donant instruccions. 
Detall dels portants de Maria Auxiliadora.
Esforç i treball. 
Mirant a Maria. 

Els més menuts mirant el pas de les Imatges. 

En processó. 
El contraguia donant instruccions 
Petalada pels carrers
Menuts a la Casa Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza.
Dalmàtiques blanques porten els cirials i creu de guia. 

Potser t'agraden aquestes entrades