30 anys de Corpus Christi a Sant Pau

La comunitat parroquial de la parròquia de Sant Pau de Mataró ha celebrat amb goig i alegria la presència del Cos i la Sang de Crist amb la Solemne Eucaristia del Corpus Christi.

També, com fa ja trenta anys, ha celebrat la Processó de Corpus, que any rere any va incloent nous elements, però la devoció i poder fer present a Jesús pel barri de la demarcació parroquial és el més important. 

En aquesta ocasió el cor de la Coronació d'Espines ha participat de la Missa i posteriorment, la mateixa confraria ha estat l'encarregada de processionar en un nou pas amb la Custòdia. 

La Processó ha concorregut pels carrers del barri acompanyats musicalment per la Banda de Tambores y Cornetas de la Hermandad de la Soledad.
També ha comptat amb la presència del Rector de Sant Pau, que ha estat l'encarregat de portar la Santa Custòdia, així com les nenes de la comunió de Sant Pau, els diaques, confrares i la família de la parròquia de Sant Simó i Sant Pau, així com també l'Alcalde de la ciutat, que és membre de la Coronació d'Espines.
El Cor en un moment de la celebració. Al costat el Misteri de la Coronació d'Espines. 
Moment de la Processó, al fons la Banda de TTyCC.
Moment de la Processó. 

Potser t'agraden aquestes entrades