Presentació cartell Nit de Silenci

Cartell de la processó de la Nit del Silenci. 

Moment de la presentació. 
Aquest dissabte a Can Palauet de Mataró s'ha presentant el cartell de la Processó Nit de Silenci. Tanmateix s'ha fet presència del cartell de la Passió i el butlletí dels Armats de Mataró. 

Un armat amb la Bandera. 
El Dijous Sant és un dels dies forts de la Setmana Santa mataronina a l'actualitat i en el passat. 

Avui diu el concentren la recollida de la bandera, l'Homenatge a la ciutat i a la foscor de la nit, pels carrers del Centre de la ciutat, la Processó Nit de Silenci.

Aquesta processó els darrers anys ha anat canviant però ha anat apuntat a l'essència de les processons antigues de la ciutat, austeritat, sobrietat, interiorisme i recollida. 
En aquesta processó participen les confraries més antigues de la ciutat entre elles l'Oració del Senyor a l'Hort, la Coronació d'Espines, la Venerable Congregació dels Dolors i els Armats de Mataró. 
També Dijous Sant, al barri de Cerdanyola se celebra una altra processó. 

Durant l'acte de Can Palauet s'ha aprofitat també per a presentar els actes i memòria dels Armats i presentar qui serà el banderer d'honor de la Setmana Santa 2016
El cartell de la Nit de Silenci recull el moment previ a la mofa i el mal d'un soldat romà que corona al rei dels jueus amb una corona d'espines.

Potser t'agraden aquestes entrades