Participació a la festa al Cel 2015



Imatge d'un dels avions durant l'espectable.
Aquest passat cap de setmana es va celebrar al passeig marítim de Mataró l'edició de la Festa al Cel. Enguany el temps va permetre la celebració, tot i que amb molta calor, del macroesdeviment. Molts i moltes assistents es van adreçar a les platges de Mataró per gaudir de l'espectacle que es va perllongar el diumenge al matí més enllà de les 5 hores. 

La Comissió de Setmana Santa es va sumar a l'oferta gastronòmica muntant una punt d'entrepans i begudes a preus assequibles i molt populars per als i les assistents. 
Treballant a les barres

Un total de 64 voluntaris i voluntàries, en diferents torns,  van fer possible que els que volien gaudir de l'espectacle trobessin entrepans calents, begudes molt fresques i gelats. 


La jornada va continuar amb un to festiu i lúdic i, malgrat la gran feinada dels dies anteriors i el mateix dia, la valoració va ser molt positiva. L'ambient de treball va ser agradable i altracop, la Comissió, va demostrar la capacitat de participar en esdeveniments com aquests de manera totalment altruista. Es va apreciar molt bon ambient de treball també amb d'altres voluntaris/àries, operaris i personal de seguretat.
Imatges de l'espectacle
Imatge del Passeig Marítim. Al fons les barres.
Part de l'equip de cuina amb la seva peculiar indumentària.
Imatge del Passeig Marítim. Al fons les barres.


Imatge de grup dels voluntaris i voluntàries del matí.
Una de les moltes fotos amb voluntaris i treballadors.