La Comissió participarà de l'oferta gastronòmica a la festa al cel 2015

Grup de voluntaris i voluntàries 2015 ( diumenge)
Voluntaris i voluntàries de les confraries, germandats i Armats de Mataró units en la Comissió de Setmana Santa col·laboraran a la Festa del Cel de Mataró del proper cap de Setmana.

La participació serà fins de l'oferta gastronòmica per a mataronins/nes i per als visitants que es desplacin al passeig marítim per a gaudir dels espectacles.

Font Imatges festealcel.com 2014

El passeig marítim i les platges de Mataró acolliran els propers dia 19 i 20 un macroesdeveniment celebrat amb antelació a Barcelona i l'any passat a Mataró.: la Festa del Cel. Amb la previsió d'afluència de gent que s'aproparà a la ciutat per a gaudir de l'espectacle aeronàutic al matí i a la tarda als diferents actes, l'Ajuntament de Mataró va demanar col·laboració a diverses entitats ciutadanes. I com l'any 2014 la Comissió, entitat sense afany de lucre hi participà.
 En el cas de la Comissió es muntarà una parada per a vendre begudes i aliments durant el dissabte a la tarda-nit i tot els diumenge.

La ubicació serà al passeig marítim prop del Cargol i entre els restaurants La Marina i Can Dimas.  Igual que l'any passat. 

La Comissió participa per a poder oferir un bon servei a tots aquelles famílies que vulguin passar una bona diada d'espectacle aeronàutic. El benefici que sorgeixi de la venda d'aquesta productes serviran per a sufragar algunes despeses de la Setmana Santa 2015 i com no, destinats amb exclusivitat a l'obra social de la ciutat. 
Més informació: http://www.festaalcel.com
Horaris: Horaris.