Cerimònia de boda a la Germandat.

Aquest passat cap de Setmana la Casa Germandat de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza es va vestir de gala. 

És el primer cop que es fa una cerimònia de boda en una casa germandat a la ciutat.  En d'altres municipis i regions és habitual fer casaments i altres cerimònies importants a les capelles de les confraries que són a l'interior de temples. Aquest no és el cas de Mataró perquè totes les confraries tenen cases germandats fruit de la pròpia història del naixement de la recuperació de la tradició de Setmana Santa a la Ciutat. Ara bé, totes les confraries estan adscrites a una parròquia i sovint es fan actes confrares en aquests actes, i n'hi ha com la Coronació d'Espines, la Verònica i la Venerable Congregació dels Dolors que tenen el seu espai dins de les seves parròquies. 
Doncs és el primer cop que una parella tria una germandat per a un dia tan assenyalat com és la celebració d'una boda, i van triar la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza. 
Amb motiu d'aquesta cerimònia tan important la germandat es va implicar en l'acte no només per aquest fet; sinó perquè els nuvis són la Patrícia Burot i en David Góngora, dos joves que han crescut en el sinus de la confraria i en són part del seu futur. 
Des de la Comissió de Setmana Santa els felicitem les noces i els desitgem una vida plena de joia i alegria. 
Els nuvis al final de la cerimònia escoltant els cants dels presents.

Detall de l'ornamentació de la Verge Inmaculada.
Una de les cambreres de la germandat vetllant perquè tot estigui correcte.

Potser t'agraden aquestes entrades