Més de 500 persones assisteixen al Festival Solidari Verge de l'Esperança.

El Teatre Monumental de Mataró omple la platea en el Vè festival solidari Verge de l’Esperança.
 
La solista Lídia Martínez durant la seva actuació.
 El Festival Verge de l’Esperança va iniciar-se fa uns anys amb motiu de l’aniversari de l’arribada de la imatge a Mataró i es va fer al voltant del Nadal per aprofitar aquesta diada per a recaptar recursos per a una de les tasques importants que fan les confraries.
Ara suma ja cinc edicions i s’ha consolidat com acte d’inici d’any de la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza.
 
El mag Nick i l'Alcalde Joan Mora
En aquest any el festival té un component important ja que emula l’esperança a la que molts i moltes s’encomanen davant situacions de crisi, o problemes determinats, i ho fa en to festiu, de relacions amb amics i amigues, i a més s’ha convertit en un espai de foment cultural d’activitats al voltant del món confrare i de les cases regionals. I com no, els més de 400 i escaig assistents que van mostrar la seva predisposició a l'esdeveniment i la seva aportació solidària. 

En aquesta edició han participat a part de la Banda de Cornetas y Tambores de la Hermandad amb la interpretació dels diversos himnes i buleries, els quadres de ball de la Casa de Andalucía en Mataró, la solista cantant Lídia Martínez, el mag Nick, i la xirigota de Sant Adrià del Besos. L’acte va ser presentant pel popular Manuel Lopera que va aportar el seu característic informal, desenfadat i alegre.

A l’acte van assistir diversos confrares majors i amics del món confrare barceloní i mataroní, així com de les cases regionals, diversos representants institucionals i el mateix Alcalde que va participar de les amigables bromes i trucs de màgia del màgic Nick.
 
La Xirigota de Sant Adrià del Besós. 
L’acte humorístic el va posar la xirigota de “pes” de Sant Adrià del Besós que amb els seus coples i pas-dobles va fer aixecar més d’una vegada a tota la platea tant per ballar amb ells com per aplaudir algunes de les seves gracietes.

La cantant Lídia Martínez va demostrar que hi ha un altre gènere poc habitual en el món confrare que és la cançó lírica. Va rebre l’estimació del públic bocabadat per una magnífica veu.


Quadres de Ball de la Casa de Andalucía en Mataró.
Els quadres de ball de la Casa de Andalucía van posar el to cultural i escènic per excel·lència i va denotar perquè han rebut un premi europeu de dansa i ball: coordinació, bellesa, estel i harmonia barrejat amb passió i ball.


La Banda de y Cornetas  y Tambores va aportar el sentiment de voler ésser Setmana Santa tot l’any, moment de reflexió i ànim.

El presentador Manuel Lopera amb les imatges titulars  de la Hermandad.

Quadre de Ball de la Casa de Andalucía en Mataró.

Banda de CC y TT.