Sant Antoni Abat. Els tres Tombs

Preparant l'esmorzar sota la pluja.
El Nadal ha passat i s'apropa la Candelera. És temps de Sant Antoni Abat i les confraries de Sant Antoni, els amics dels animals, i les federacions dels Tres Tombs de Catalunya aprofiten per a commemorar aquesta festivitat i beneir als animals, animalons, i bestioles. 
Arreu de Catalunya s'organitzen els tradicionals Tres Tombs i aquest cap de setmana l'ha tocat l'efemèride i l'esdeveniment a la ciutat de Mataró que l'any passat va acollir la concentració de Tres Tombs de tot Catalunya.
La pluja ha fet acte de presència i ha fet minvar una micona la participació. Enguany la Comissió de Setmana Santa ha volgut col·laborar amb la Confraria antiga de Sant Antoni Abat de Mataró i ha participat de la preparació de l'esmorzar per a voluntaris i cavallistes.  cavall  

La pluja no ha ajudat massa a la preparació de l'esmorzar, però ha donat una treva i s'ha pogut realitzar. Com molts dels col·laboradors s'han presentat moment de la celebració dels Tres Tombs, tot el menjar que ha sobrat s'ha pogut donar al menjador social de la Fundació Sant Joaquim. 
El grup de voluntaris de la Comissió.

Concentració dels Tres Tombs