Acte a la Sagrada Família amb les Confraries i Germandats

El proper dia 20 d'octubre a les 17:00 se cogielebrarà una Santa Missa presidida per Msn. Cardenal Martínez Sistach amb els confrares i germans al Temple de la Sagrada Família de Barcelona per tal de poder donar culte i lloança a Déu amb la celebracó de la mort i resurrecció de Jesucrist.

Un esdeveniment únic tant per la singularitat, bellesa i simbologia religiosa d'un temple universal del cristianisme la Sagrada Família, així com la unió d'un gran nombre de confrares i membres de germandats de l'Arquebisbat de Barcelona. 

La Ciutat de Mataró, i sobretot les confraries, germandats i Armats que composen la Comissió de Setmana Santa assistiran a l'acte, i participaran de l'acte.  La imatge de Jesús Captiu processionarà i entrarà al Temple seguint la patrona de Barcelona, na Mare de Déu de la Mercè, i anirà acompanyat per la Banda de Tambors i Cornetes també de Mataró.

Si voleu acompanyar-vos i participar d'aquest esdeveniment singular i important per a la Setmana Santa de Mataró podeu fer-ho apropant-vos a les cases germandats o fent-ho a través del nostre web clicant aquí. ( Si teniu algun dubte o aclariment poseu-vos en contacte amb la Comissió a través del correu setmanasantamataro@yahoo.es)