Solemne trasllat de Jesús Nazareno

Jesús Nazareno traslladat pels costaleros de Jesús.
El Nazareno
El passat diumenge es procedia al Solemne trasllat de Jesús Nazareno de la Casa Germandat a la parròquia Maria Auxiliadora, parròquia a la què la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza està adscrita.
Amb aquest trasllat es porta al Nazareno, titular de la Germandat i primera imatge des de l'any 1986, a la parròquia on es celebrarà el triduum de preparació per a la Processó Extraordinària amb motiu del XXVè aniversari el proper dissabte dia .

La dinàmica del trasllat va comptar amb un organitzar Via Crucis on els i les costaleres de la Verge de la Esperanza indicaven l'estació de penitència mentre es feia lectura de l'estació i del Via Crucis establert per al màrtir mataroní Doctor Samsó i Elies, tant per part del consiliaria mn. Jordi Espí, els confrares de Badalona i els membres de la comunitat de Maria Auxiliadora.

Entre estació i estació s'amenitzava el trasllat amb la col·laboració musical del Cor de Maria Auxiliadora i per la Banda de Tambores y Cornetas de la Germandat.
Moment de la lectura de la tercera estació

Un confrare amb dalmàtica.
Al trasllat també va assistir el Hermano Mayor de la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors de Mataró i el regidor delegat de participació ciutadana i cultura el sr. Quim Fernández.

Al finalitzar el trasllat es fa celebrar una missa presidida per mn. Jordi Espi amb la col·laboració de tota la germandat. Al final es va fer un cant dedicat a Maria de l'Esperança per part de la soprano Lídia Martínez que va cantar l'Ave Maria de Schubert i la banda va interpreta una marxa processional. 






El cor de Maria Auxiliadora.

Les costaleres de la Verge de la Esperança amb les estacions de penitència.


Banda de Tambores y Cornetas

Moment de l'arribada a Maria Auxiliadora.
 A continuació us oferim el fragment de l'Ave Maria de la soprano Lídia Martínez:


Potser t'agraden aquestes entrades