Concert de música confrare

Banda de Tambores y Cornetas.
Els actes de celebració del XXVè Aniversari fundacional de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza estan en marxa.
Aquest passat cap de setmana van destacar el trasllat de la imatge del Nazareno i la Casa Germandat fins a Maria Auxiliadora, i el dia anterior en la mateixa parròquia es va celebrar el concert de música confrare.
Aquest concert va ser ofert per part de la Banda de Tambores y Cornetas de la Hermandad i va ser presentat per Rafael Acedo.
Al concert van assistir confrares, amics, familiars i membres d’altres confraries de la província de Barcelona.
En relació a l’ofertori musical la banda va oferir diverses peces musicals característiques a nivell nacional com és la “buleria en San Roman”, “el Cristo del Amor” o “la Soledad de San Pablo”au; però a més hi va haver l’afegit de composicions pròpies dels membres de la banda com és la ja arrelada i coneguda “¡Qué se abran las puertas del cielo!” de la que n’és l’autor en Miguel Ángel Álvarez.
Per donar un moment de pausa a un concert que va oferir peça rere peça es va visualitzar una com posició videogràfica que recull els anys d’aquest projecte musical que va iniciar fa ja 11 any Rafael Jiménez i que a l’actualitat co-dirigeixen el mateix Álvarez amb Jaime Rivero.

Veieu aquí el vídeo de presentació
A continuació us oferim alguns dels vídeos del concert.




Podeu seguir la resta de videos al canal youtube de la Hermandad.

Potser t'agraden aquestes entrades