Via Crucis del Sant Crit de l'Agonia a la Llàntia.

 XXVI VIA CRUCIS

Detall del Sant Crist de l'Agonia.

Un altre any, i ja van vint-i-sis, la Confraria del Sant Crist de l'Agonia va organitzar el tradicional Via Crucis pel barri de la Llàntia, que començava en el moment que en un altre indret de la ciutat de Mataró Jesús Captiu pujava la baixada de les Escaletes. 

En aquesta ocasió els portants del Sant Crist vers portar al crucificat en la tradicional bossa a l'estil català el varen portar tombat entre diverses persones, cosa que li va donar certa rigorositat i vistositat a un més que consolidat acte que s'organitza el Diumenge de Rams. 

El Via Crucis va ser conduït per mn. Zbigniew Skopiak qui va fer participar de les lectures i de les estacions als membres de la confraria per les pronunciades pujades i baixes del barri de la Llàntia. Com cada any els veïns i veïnes d'aquest barri van voler participar i sumar-se d'aquest Via Crucis amb la presència del Sant Crist de l'Agonia, i que a més va comptar amb l'acompanyament de la Banda de Tambores y Cornetas de la Hermandad de Nuestro Padre Jesús Nzareno y Nuestra Señora de la Esperanza. 
 
mn. Skopiak conduint el seguici
Al finalitzar l'acte a Sant Joan Bosco els membres de la Confraria del Sant Crist de l'Agonia van agrair a la Banda de Tambores y Cornetas, així com a d'altres membres de la Hermandad la seva participació.

El Sant Crist de l'Agonia, motiu del cartell de Setmana Santa 2012, tornarà a processionar en aquesta ocasió a la Processó General de Divendres Sant junt a la resta de Misteris de la ciutat de Mataró.

Podeu completar més informació sobre el Via Crucis i visualitzar d'altres imatges d'aquest, així com l'inici a Sant Joan Bosco, o l'oferiment a la Banda en el web de la Confraria del Sant Crist de l'Agonia, clicant aquí.








  A continuació es poden veure algunes imatges del XXVI Via Cruis:
Veïns i veïnes de la LLàntia seguint el Via Crucis.
L'estandart de la Confraria obrint el Pas.

El Sant Crist de l'Agonia.

Mn. Skopiak i els penitents baixant per un dels pronunicats carrers de la Llàntia.

Potser t'agraden aquestes entrades