Benedicció de les Palmes

Imatge de la celebració de la Missa a l'Esperança
Un menut amb el seu palmó i la seva  medalla
Avui totes les parròquies i esglésies de Mataró han celebrat el dia de la Palma, el dia que es commemora l'entrada triomfal de Jesús a Jerusalem dies abans de l'inici de la seva Passió.
Les confraries i germandats també han participat d'aquesta festivitat, destacant la benedicció al parc d'Antonio Machado on ha participat la Hermandad de la Soledad amb la seva banda de tambors i de cornetes i tots els feligresos del barri de Cirera, així com en d'altres parròquies.
El popularment conegut com a dia de la Palma per als confrares de Mataró també és un dia important, tot i que l'inici oficial a Mataró -i en gran part de Catalunya- s'inicia amb el Divendres de Dolors,  ja que en aquest dia hi ha diversos actes, processons i Via Crucis.
Com es tradició diversos confrares han anat a compartir la celebració amb la família i la resta de cristians de la ciutat per a després anar a escoltar el pregó de Setmana Santa, seguir la Matinal de Saetas, anar a preparar els Misteris, o celebrar el dia en família per a després anar al Via Crucis o a la Processó del Prendiment.

Moment de la celebració de l'Esperança.

Potser t'agraden aquestes entrades