Activitats per al Diumenge de Rams

A part de les benediccions de palmes i palmons a totes les parròquies de la ciutat i les celebracions de les Solemnes Misses  a Mataró el Diumenge de Rams es celebren una sèrie d'activitats que us relacionem a continuació:
El pregoner 2011 Josep Jubany
 
 
 
12:00: Pregó de Setmana Santa  al Parc de Cerdanyola ( anomenat Can Tuñí). El pregó 2012 anirà a càrrec de Domingo de la Ossa, president de l'Asociación cultural Murciana Virgen de la Maravillas i membre del Consell de Cultura de l'IMAC.
 
 
 


 
 
El Cantaor Miguel Almellones al 2011.
12:30: XXIV Matinal de Saetas després del Pregó al mateix parc i organitzat per la Hermandad Ntro. Padre Jesús Nazareno y Nuestra Sra. de la Esperanza començarà la Matinal de Saetas en tant que acte molt consolidad a la ciutat i que comptarà amb els cantaors i cantaores d'aquesta edició seran Melisa de córdoba, Javier Ginés, Cayetano Lancho, Carlos Delgado i Mari Carmen Corpas. A la pausa hi haurà les actuacions de la Peña Al·Andalús.







Moment de la Pujada 2011
18:00: Escenificació del Prendiment a la Plaça de Santa Maria
18:30: Processó del Prendiment  organitzada per la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors, amb la participació dels Armats de Mataró.  
Atenció!!!:atès els problemes del carrer Sant Antoni, la processó passarà per la baixada de Santa Anna, Camí Ral i Escaletes. Avisem al públic assistent d'aquest canvi i que poden veure molt bé la pujada de les Escaletes des del carrer Sant Joan i evitar el col·lapse de gent en aquest tram. Gràcies per la vostra col·laboració.
 
 
 
 
20:30: XXVI Via Crucis de la LLàntia  organitzat per la Confraria del Sant Crist de l'Agonia i enguany amb la participació musical de la Banda de Tambores i Cornetas de la Hermandad Ntro. Padre Jesús Nazareno y Nuestra Sra. de la Esperanza.







Consulteu aquí el Programa de forma més detallada i els recorreguts. 

Potser t'agraden aquestes entrades