Concert de Música Sacra Itinerari de la Setmana Santa

Presentació i benedicció nou Pal·li.

Continuant amb els actes de celebració del XXVè aniversari fundacional de la Confraria de Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors, aquest dissabte 10 de març a les 18:30  a la Basílica Parroquial de Santa Maria de Mataró es farà presentació pública del nou pal·li de Nostra Sra. dels Dolors, que és obra del reconegut brodador David Calleja qui va obtenir el premi Corpus 2011 al millor engalament de balcó de la ciutat de Sevilla, entre d'altres mencions més actuals.
Veieu aquí l'acte de presentació inicial i algunes de les obres del brodador gadità David Calleja.
Posterior a la presentació se celebrarà una Missa de benedicció.

concert de música sacra.


El mateix dissabte però a les 22:00 i per a concloure un dia especial per a la Confraria se celebrarà un concert de música sacra.

El concert serà dirigit pel mestre Pelegí Bernial i Castells i interpretat per la Capella de Música de Santa Maria de Mollet, i comptarà amb els recitadors Lourdres Giralt, Josep Jubany i Lluís Vila. En aquest concert es farà un repàs a les obres de música més importants i destacables que van des del Diumenge de Rams al Diumenge de Pàsqua. Us adjuntem els programes i els comentaris a les obres i el cartell.

Aquest concert s'enmarca dins dels concerts de la Capella de Música de Santa Maria i del XXVè aniversari fundacional de la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors.

Potser t'agraden aquestes entrades