Divendres de Dolors

Avui Divendres de Dolors comença oficialment la Setmana Santa a la nostra ciutat.

Com us hem anant informant ja fa dies que les germandats, confraries i Armats de Mataró celebren tot tipus d'actes, però és el Divendres de Dolors quan es dóna per iniciada la Setmana Gran del món confrare a la nostra ciutat.

Aquest tarda-nit es donarà inici de la Processó de Maria al Peu de la Creu, com a primera gran processó, i que sortirà de la mil·lenària Basílica de Santa Maria fins arribar al barri de Rocafonda on té la seu i la casa germandat la Confraria de Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors.

La Mare de Déu dels Dolors ja és al seu Pas processionals dins de Santa Maria de Mataró, que enguany anirà acompanyada per dos del 4 angelets que va realitzar l'artista mataroní Jordi Puiggalí. Podreu visitar el Pas processional una hora abans de la Processó i després,  també assistir a la Missa Solemne que celebren els Armats de Mataró a la seva patrona

  • Trobareu més informació sobre la Processó de Maria al Peu de la Creu al web de la confraria.
  • Veieu aquí les activitats i processons per aquest cap de setmana.
  • Veieu aquí el programa d'actes  i processons 2011.

Des de la Comissió de Setmana Santa us desitgem una molt bona Setmana Santa, que pugueu celebrar els misteris de penitència i gaudir de les nostres processons, i com no, desitjar-vos una gran Pasqua. Des d'aquest blog ens podreu anar seguint durant tots aquests dies, però desitgem poder compartir en directe pels carrers de la nostra ciutat els misteris de la mort i resurrecció de Jesús.


Bona Setmana Santa !

Potser t'agraden aquestes entrades