Aquest espai d'informació celebra 5 anys.

5 anys informants sobre la Processó de Setmana Santa de Mataró.

La Comissió de Setmana Santa celebra els 5 anys d'aquest espai web d'informació de les confraries, germandats i Armats de Mataró.
Al llarg d'aquest temps hem continuat treballant per a fer informar-vos de l'actualitat de la Setmana Santa mataronina, d'altres formes de celebració del misteri de la Passió arreu de Catalunya, oferir recursos videogràfics i fotogràfics sobre els nostres actes, activitats i processons; així com ens ha servit per establir contactes amb d'altres persones i confraries d'arreu de Catalunya i del món. Hem anat fent canvis i ens hem adaptat l'espai blog als nous reptes tecnològics i de les xarxes socials, però sobretot ens ha servit per unir-nos una mica més, i ser una eina al nostre servei.

Agraïm des d'aquí a tots i totes les persones que hi han col·laborat.


Com no ha de ser menys, aprofitem per relacionar-vos en aquesta notícia una sèrie de notícies interessants sobre els actes de les confraries d'aquests darrers dies:
  1. Reportatge de Xavi Amat sobre la preparació de la Setmana Santa de Mataró i publicat a capgros.com: La Processó va per dins.
  2. Processó Maria al Peu de la Creu, al web de la confraria e Jesús Captiu i Ntra. Sra dels Dolors.
  3. Encesa de la candeleria del Pas de Nostra Sra. dels Dolors.
  4. Jurament i incorporació de 27 nous confrares a la Confraria de Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors en el darrer dia de triduum en honor a la Mare de Déu.
  5. Informació sobre la propera Matinal de Saetes i el Pregó de Setmana Santa al web de la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza que se celebre aquest diumenge de Rams.
  6. Entrevista radiofònica al programa "Viu la vida dia a dia amb Maria Lluïssa Aranà" a Mataró Ràdio del Hermano Mayor Javier Lechuga, mestre de la banda de tambors i Cornetes Jaime Rivero amb la col·laboració del locutor i confrare Rafa Acedo. Sentiu-la aquí registrada.

Potser t'agraden aquestes entrades