Concerts, desfilades i activitats obertes a tota la ciutadania.

3 actes del Vè Congrés que no et pots perdre

Tot està a punt per a la celebració del Vè Congrés de Congregacions, Confraries i Germandats de Setmana Santa que començarà aquest divendres 25 a les 19:00 al Tatre Monumental de Mataró.

Aquest congrés centrarà tot una sèrie de ponències, taules rodones, comunicacions... adreçades al més de 240 congressistes de 19 ciutats calanes diferents i que pertanyen a 45 confraries i congregacions.

Però més enllà d'aquest treball, el congrés ofereix tot un seguit de visites cultures, visites a exposicions com la de Setmana Santa Pas a Pas, el castrum dels Armats de Mataró, la seu de l'Associació de Pessebristes de Mataró... Però hi ha altres activitats que s'oferiran també a la resta de la ciutadania i que són de certa rellevància com són:

Un concert solidari de bandes de les germandats de la ciutat  el divendres 25 a les 22:00 al Teatre Monumental de Mataró ( La Riera, 169) Amb la participació de

La desfilada dels Armats de Mataró el dissabte dia 26 a les 18:30 pels carrers del centre de la ciutat. (sortida des de la Riera 117 fins a la plaça de l'Ajuntament)



Un concert de Música Sacra d'autors mataronins, ìnterpretat per la Coral Arquitectra i l'Orquestra de la UPC a la Basílica de Santa Maria digida pel sr. Lluís Carné Miguélez

Potser t'agraden aquestes entrades