Presentació del Vè Congrés a Girona

Tradició i importància de Girona al món confrare Català.

El passat dissabte diversos membres del Comitè del Vè Congrés van presentar la proposta a l'Església dels Dolors de Girona, seu de la Confraria dels Dolors i de la Junta de Confraries de Girona.

En aquest acte van participar diversos membres de les confraries tant de Girona ciutat com de la resta de la província. Hi ha haver una destaca presència de les confraries de Banyoles, municipi al qual alguns membres del Comitè van convidar a que recollís el testimoni per al VIè Congrés atès la llarga tradició de les comarques gironines en el món de la Setmana Santa.

Durant l'acte es van presentar els materials del Congrés i es va fer una especial menció als paral·lelismes històrics de la ciutat de Mataró en relació a la devoció a la Mare de Déu del Dolors. 
Imatge: En Josep Jubany president del Vè Comitè i en Jesús Moya president de la Confraria de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors presentant la proposta d'activitats. 

L'acte va servir per a posar en evidència de la importància de la realització d'aquests congressos per a sumar esforços en el món confrare català, per evidenciar quin és el missatge de fe que es vol transmetre, i sobretot per a conèixer com celebren la Passió i Resurreció de Jesucrist d'altres territoris de Catalunya.


Imatge: En Pere Sancho, representant de la Confraria de la Verònica exposant els recursos webs del Vè congrés.

Potser t'agraden aquestes entrades