dilluns, de gener 24, 2011

El Congrés continua amb les seves presentacions arreu de CatalunyaAquest dissabte passat el Comitè del Vè Congrés va continuar amb la presentació d’aquesta arreu del territori català.
En aquesta ocasió va ser al matí al Consell General de Germandats de l’Arxidiòcesis de Barcelona, després de l’assemblea de comptes i la memòria d’activitats amb la presència de presidents i Hermanos Mayores de diverses confraries i germandats.

Per la tarda la presentació va ser el Temple de Nostra Senyora de Montserrat de Castelldefels, essent les germandats amfitriones la Hermandad del Cristo de la Paz, la Cofradía de Jesús Crucificado y Ntra. Sra de los Doleres del Prat, i la Hermandad del Santo Cristo de la Agonia y Ntra. Sra de los Dolores de Sant Boi.

Un cop finalitzat l’acte hi ha haver un espai d’intercanvi d’opinions i detall de les processons de les confraries i germandats que va ser forma amè i conciliador entre les diferents germandats.

El Comitè va posar l’èmfasi en la voluntat de poder veure aviat la presència d’aquestes ciutats amb una important tradició confrare al Vè Congrés.