Comencen les presentancions del Vè Congrés

 Presentació a les confraries de Reus

El Comitè del V congrés de català de Congregacions, Confraries i Germandat de Setmana ha començat les presentacions dels actes congressuals i les activitats arreu del territori català.

La primera d'aquestes,  i després de l'acte de presentació formal a la ciutat de Mataró - que serà la seu,- va ser aquest dissabte dia 16 de gener a la ciutat que va acollir el 4art congrés: Reus.

Reus és una ciutat que desprèn cultura, tradició popular i expressió religiosa per tot arreu. Així es va demostrar en el passat congrés i va ser capaç que tots els confrares del territori català coneguessin més del passat i el gran llegat de les confraries reusenques a la història de Catalunya.

L'acte va comptar amb la presència de 4 membres del Comitè i membres de la Comissió de Setmana Santa de Mataró, així com la representació d'altres confrares de la ciutat, i amb la presència de confrares de la ciutat de Reus, destacant-ne els dos presidents de l'Agrupació d’Associacions de Confraries de Setmana Santa de Reus, i el coordinador de les Confraries, Congregacions i Germandats de Catalunya el sr. Francesc Xavier Sirolla.

A l'acte es va presentar la Setmana Santa mataronina, així com els motius, les intencions i tots els actes congressuals previstos per al Vè Congrés. 
Aquesta presentació es va fer a la seu de la Confraria de Sant Isidre i Santa Llúcia.

Més sobre:

Potser t'agraden aquestes entrades