Reunió amb Luis Martínez Sistach

Una representació del Comitè del Vè Congrés es reuneix amb Monsenyor Lluís Martinez Sistach, Cardenal Arquebisbe de Barcelona.

El Vè Congrés ja va agafant forma després de la seva presentació oficial el proppassat dia 13 de novembre. Doncs en aquesta ocasió un part del  Comitè organitzador del Vè Comitè Català  de Congregacions, Confraries i Germandats es va reunir amb el Monsenyor Lluís Martínez Sistach per tal de preparar la conferència central del Congrés i la seva inauguració.

"Setmana Santa Expressió de Fe" serà el lema del Congrés i el títol de la conferència que oferirà als confrares Monsenyor Martínez Sistach, qui va poder participar el passat Divendres Sant a una part de la Processó General de Mataró i sempre ha estat partícip del món confrare barceloní.

A la reunió van assistir diversos representants del Comitè Organitzador i que va comptar a més, amb la presència de msn. Gregori Manso, Delegat Diocesà de Confraries i Germandats, msn. Vicenç Mira, Consiliari de la Comissió de Setmana Santa de Mataró i msn. Joan Badia. 

Potser t'agraden aquestes entrades