Processó Verge de la Immaculada


Mataró celebra la festivitat de la Immaculada Concepció.

Com cada 8 de desembre la Hdad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza organitza a la ciutat de Mataró una sèrie d'activitats dedicades a la celebració de la festivitat de la Immaculada Concepció que culmina amb una Processó pels carrers del barri de Cerdanyola de Mataró.



Aquesta Solemne  Processó inicia la seva marxa des de la seu parroquial de la Hermandad que és la Parròquia de Maria Auxiliadora i recorre els carrers del barri fins arriba a la Casa Germandat que és on té seu les imatges titulars, així com la imatge de la Verge de la Inmaculada.

La Verge de la Inmaculada és una talla en fusta policromada del s. XVII provinent del poble andalús d'Iznajar on va ser encarregat a un imanginer l'any 1690 i que a l'any 1991 va ser adquirida per la Hermandad i que va rebre el sobrenom de la Virgen chica

La festivitat i celebració de la Immaculada Concepció es converteix en una altra de les grans celebracions de Processons de Glòria que organitzen les diverses confraries i germandats de la ciutat de Mataró, essent un altre bon exemple la festivitat de la Mare de Déu del Carme.

 Les fotos que acompanyen la nota són una cessió de Aitor Garrido. Contacta amb Aitor aquí

Potser t'agraden aquestes entrades