BEATIFICACIÓ DEL DOCTOR SAMSÓ A MATARÓ

MATARÓ CIUTAT BEATA

El dissabte dia 23 de gener a la Basílica de Santa Maria de Mataró es va beatificar al rector màrtir. Es poden trobar moltes imatges i cròniques a tots els diaris nacionals i internacionals d'aquesta beatificació d'aquest exemple sacerdotal en el dia d'avui, però en aquest post us posarem algunes imatges de la beatificació que no publiquen els diaris ni pàgines.

La Comissió de Setmana Santa se sent força orgullosa d'haver pogut participar en el protocol de la Beatificació i ajudar en la correcta oganització de persones que s'han adreçat a la Basílica per a gaudir d'aquesta beatificació història tant per Catalunya, per a Mataró i per a la comunitat catòlica en general.

Imatge de capçalera: La Basílica de Santa Maria de Mataró hores abans de la Beatificació. La LLum interior vol sortir.

Imatge: A primera hora del matí ja hi havia gent fent cua per entrar a la Basílica. Imatge: Cues organitzades de fidels al carrer Sant Francesc d'Assís. Imatge: Membres de la Comissió organitzant la seguretat hores abans. Ja es pot apreciar persones esperant a la porta.
Imatge: Inici de la Beatificació, entrada a la Basílica. Imatge: El mataroní Bisbe Joan GodayolImatge: Moment d'inici de la Beatificació. Segons l'organització gairebé les 3.000 persones a l'interior. (1850 cadires, bancs habilitats en tots els espais de la Basílica i molta gent dempeus). Imatge: varies relioses retransmetien en directe la Beatificació per a diverses pàgines webs i ràdios catòliques en un racó de la Basílica.

Imatge: Alguns preveres de l'Església van haver de sortir al carrer per facilitar la comunicació als congregats fora de la Basílica.
Imatge: Més de 450 religiosos van assistir-hi a l'acte.

Potser t'agraden aquestes entrades