BEATIFICACIÓ DEL DOCTOR SAMSÓ

Imatges de la Beatificació
Molts dels i les seguidores d'aquest blog, i que vau participar com a servei d'ordre i protocol a l'acte no van poder prendre imatges de la Beatificació. És per això, que en aquest post s'ofereixen tot un seguit de fotos cedides d'altres mitjans i blogs, dels molts recursos que van fer seguiment. Disitgem que us portin un bon record i que el Beat Josep Samsó us acompanyi en les vostres oracions.

Imatge cedida per blog Jesús Captiu: Vista aèria de la nau Central de la Basílica a l'inici de l'acte de Beatificació.Imatge cedida per blog Jesús Captiu: Acte seguit a la lectura de Beatificació es va descobrir una imatge del Beat Dr. Josep Samsó.Imatge de Quim Puig, portada d' El Punt. :Inici dels cants per a la comunió.Imatge de C. Forés de l'Avui: La ceromònia.
Imatge cedida per Roser M. La Cerimònia seguida des de la Capella de Sant Joan a través d'una pantalla gegant.Imatge Cedida per Roser M. : Voluntaris i servei de Protocol a la porta de la Basílica de Santa Maria.
Imatge cedida per blog Jesús Captiu: unes religoses retransmetent en directa la Beatificació a través de diferents mitjans radiofònics i de les noves tecnologies de la comunicació i la informació.Imatge cedida: Tothom mòbil en mà, fins i tot els participants de la Beatificació volien immortalitzar l'acte.
Imatge cedida per blog Jesús Captiu: Monsenyor Angel Amato, el Cardenal Martínez Sistach, el Hermano Mayor de la Confraria de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors i Jaume Castells, amb una imatge per a la ofrena del Beat Dr. Samsó.

Potser t'agraden aquestes entrades