BEATIFICACIÓ DEL DR. SAMSÓ

La Beatificació del dr. Josep Samsó i Elias és prop. Aquest rector de la Basílica de Santa María de Mataró es va caracteritzar, entre moltes coses, per fer una gran aposta catequètica de la població mataronina dels anys vint i trenta i per la caritat dels més necessitats. Ara, molts anys després del seu afusellament l'any 1936 la comunitat catòlica i cristiana el beatificarà el proper dia 23 a la ciutat de Mataró.
Molt s'ha parlat de la vida del dr. Samsó; però probablement poc amb el que es parlarà després de la seva beatificació i la importància d'aquest reconeixement per a la seva figura.

En l'acte de Beatificació, hi participarà col·laborant-hi amb el sistema de prevenció i protecció de la gent que hi assisteixi la Comissió de Setmana Santa i les confraries, germandats i armats que en formen part.

En aquest link trobareu un recull important sobre la vida del dr. Samsó en el web de la Confraria de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors.

Dia de la beatificació: 23 de gener de 2010 a les 11:30 a la Basílica de Santa Maria de Mataró. US HI ESPEREM!Imatge: Els portants del Sant Crist amb el dr. Samsó al costat de la creu.

Potser t'agraden aquestes entrades