CANVIS A LES GERMANDATS

EXPERIÈNCIA I JOVENTUT
Durant aquestes setmanes, després de la celebració de la Setmana Santa, algunes confraries i armats han fet les assemblees de valoració, així com aquelles que tocava, els canvis de Hermano Mayor o president.Imatge: Detall d'una part Assemblea General de Germans de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza

En aquest cas els canvis han estat per part dels Armat essent el nou president el sr. Albert Miquel, qui en el passat ja va ser president de l'entitat i va treballar activament per incloure l'entitat en el sinus de la Setmana Santa mataronina juntament amb la seva junta.

D'altra banda, després d'anys de treball com a Junta Gestora per part de la Hdad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza, la Hermandad ja té un nou Hermano Mayor escollit amb el 95,6% dels vots a favor (66 vots) de la Asamblea General de Hermanos el sr. Javier Lechuga. Joventut en aquest cas, per a liderar una Hermandad que ja s'apropa als 25 anys de la seva existència a la ciutat de Mataró. En Javier Lechuga des de petit és membre de la Hermandad i els darrers anys es va incorporar a la Junta Gestora represetant-la a la Comissió de Setmana Santa i essent membre de la Banda de Tambores y Cornetas.
Foto: Javier lechuga, nou Hermano Mayor.

Potser t'agraden aquestes entrades