CANVI DE VARA A LA HDAD. NTRO. P. JESÚS NAZARENO Y NTRA. SRA. DE LA ESPERANZA

JAVIER LECHUGA NOU HERMANO MAYOR.
En una nota anterior informàvem de canvis a les entitats. En aquesta ocasió ens centraren en el canvi de vara i nomenament del Hermano Mayor de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza que es va celebrar el passat diumenge 6 de juliol a la Parròquia Maria Auxiliadora de Mataró.

Després de diversos anys de funcionar com a Junta Gestora la Hermandad, després de la seva assemblea ordinària i procés electoral, va escollir a Javier Lechuga com a nou Hermano Mayor.

Aquesta figura, en el món confrare l'ostenta la màxima responsabilitat de la germandat, essent la cara visible de l'entitat, i un germà més alhora. La vara que se li atorga, no és una vara per manar, sinó simbolitza la vara dels pastors que guien i orienten a la resta de germans, així com ser una vara de responsabilitat.

El nou Hermano Mayor, és una persona jove de 22 anys, que s'ha fet adult en el món confrare en la germandat, i disposa de tota la confiança de l'entitat per continuar endavant després dels seus 24 anys d'història.Imatge: Missa de germandat.
Abans del canvi de vara i imposició de la medalla d'Hermano Major es va celebrar una missa per als germans i germanes de l'entitats, i va comptar també amb la presència d'alguns presidents de confraries de la ciutat, del president de les confraries de l'arxidiòcesi de Barcelona, sr. Manuel Zamora, i el regidor de participació de l'Ajuntament de Mataró.Imatge: Javier Lechuga adreçant-se als germans junt amb msn. Jordi Espí, al fons la Junta proposada.

Acte seguit es va fer el canvi de vara, a mans del consiliari de l'entitat Msn. Jordi Espí, que va animar a continuar treballant cristianament pel barri, per les confraries i per tots plegats. En el seu discurs, Javier Lechuga va dir sentir-se orgullós de recollir el legat de molts hermanos/as mayores que l'havien precedit, i que havien treballat de valent per a la Hermandad i que començava a treballar, com havia fet fins aleshores en la Junta Gestora, per continuar creixent com a persona i també com a entitat.

Va aprofitar per a presentar els nous membres de la Junta, persones molt vinculades a la Hermandad, i que porten gairebé des del principi treballant per ella: Les persones que compartiran la responsabilitat seran Carmen Oliva, Isabel Noé, Julia Rico, Pedro del Amor i Belinda Fernández.Imatge: Detall de les cornetes de la Banda a la porta de Maria Auxiliadora.

Un cop acabat l'acte la Banda de Tambors i Cornetes de la Hermandad va tocar diverses peces, que van ser fortament aplaudides pel públic assistent.

Potser t'agraden aquestes entrades