LA MARE DE DÉU DE L'ESPERANÇA CELEBRÀ EL SEU DESÈ ANIVERSARI

DEU ANYS D'ESPERANÇA



Ara tot just fa deu anys que la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza de Mataró adquiria la imatge de la Verge de l'Esperança.

La imatge és una talla de l'escultor, hereu de l'escola jerezana, afincat a Cornellà Martín Richarte. Aquest tallador és l'autor d'altres imatges a la ciutat de Mataró i moltes altres que es processionen a les processons catalanes.

La Mare de Déu de l'Esperança es processiona a la ciutat de Mataró el Dijous i Divendres Sant des de l'any 1998, en un pas de pal·li, tot i que en algunes ocasions s'ha processionant sense. El color destacat és el verd, verd de l'esperança, i el morat, que és el color Nazareno de la Hermandad.

Aquesta imatge acutualment té molta arrelació a la ciutat de Mataró, com moltes altres imatges, i ha format part d'aquests darrers anys de la història de les confraries i la Setmana Santa de Mataró.

El diumenge 21 al barri de Cerdanyola es va fer una processó per a commemorar el seu desè aniversari, des de la Parròquia de Maria Auxiliadora - on se va celebrar una solemne eucaristia per part del consiliari msn. Jordi- fins a la Casa Hermandad.

A continuació podreu veure un seguit d'imatges:Foto: Banda de Tambores i Cornetas de la Hermandad Foto: Imatge al carrer Rosselló durantel recorregut.
Foto: Imatge del recorregut.
Foto: Estandart amb el fons la imatge.


Podreu trobar més informació a:

Potser t'agraden aquestes entrades