CONDOL PER AL BISBE AUXILIAR CARRERES




Sovint, aquells i aquelles que més anys porten treballant per la Setmana Santa, quan s'apropen els temps calents de recull, pregrària i de la Setmana Gran de la Setmana Santa, pregunten si enguany podrem tornar a comptar amb la presència d'en Joan Carrera.

- Aquest any si que estaré amb vosaltres a l'inici si la meva salut no m'ho impedeix-sempre deia, però després m'haureu de perdonar perquè tinc diverses vigilies que van amb el càrrec- ja sabeu aquest dies voldria estar amb tothom.-

Però l'any que ve, la família de Mataró no podrem comptar amb en Joan Carrera. Ens queda però, el seu estimat record, i com no, el seu apreci i acolliment que vam trovar amb ell, tant en la confirmació de molts de nosaltres com en el sinus de l'Església.

Des de la Comissió de Setmana Santa, no ens resta més que destijar un bon descans a l'amic Joan Carrera prop de Déu, expressar el nostre condol a tota la família cristiana, i animar-nos a continuar treballant per allò en què hem cregut tots i totes.LLegiu aquí la seva bibiografia.