TOT APUNT PER LA PROCESSÓ GENERAL DE DIVENDRES SANT



Aquesta Nit a les 19:30 sortirà de la Basílica de Santa Maria de Mataró la Processó General de Divendres Sant de Mataró amb el següent recorregut: Plaça Sta. Maria, C/ Nou, La Riera, C/ Argentona, El Torrent, Plaça de les Tereses, C/ Santa Teresa, Plaça Santa Anna Organitza: Comissió de Setmana Santa, amb la participació de totes les Confraries, Germandats i Armats de Mataró.

A la Processó General d'enguany participaran els següents misteris:
  1. Armats de Mataró.
  2. Oració de Jesús a l'hort.
  3. Mare de Déu dels Dolors
  4. La Coronació d'Espines
  5. La Verònica
  6. Jesús Nazareno
  7. Mare de Déu de l'Esperança
  8. Sant Crist de l'Agonia.
  9. Sant Crist de la Bona Mort.
  10. Mare de Déu de la Soletat
  11. Sant Sepulcre
Consells Pràctics per al públic assistent:
  • Veure la sortida de la Processó és un atractiu important perquè es poden veure tots els Passos. Malgrat això la plaça Santa Maria presenta uns problemes d'espai considerables sobretot per la gran concentració de confrares que participen en la Processó. S'aconsella poder-se disposar al llarg del carrer Nou i el tram de la Riera, ja que fins entrat en carrer nou les bandes de Música no començaran a tocar i allà estarà muntada la Procesó i facilita la seva visualització.
  • Un lloc agradable per poder veure bé la Processó és tot el carrer Argentona. En aquest carrer es pot veure de manera més còmoda la Processó, i hi ha diversos carrers per on es pot sortir i entrar de manera més còmoda i més si es va amb gent gran o criatures.
  • A la Plaça Santa Anna hi haurà disposat una graderia on es podrà veure millor el final de la Processó.
  • A aquella gent que vol acompanyar els Misteris , és important que s'adrecin als serveis d'ordre, que són gent que van amb vesta negra i cíngol (faixa) de color blau lluent disposats al llarg de tota la Processó, ja que aquest us ajudaran a ubicar-vos millor i donar-vos algun consell pràctic, i evitar riscos per a la gent i per als confrares.
  • Si hi ha algun inconvenient o heu pres mal, al llarg de tot el recorregut hi ha disposat serveis d'ordre, policia local, i professionals de la Creu Roja, si us plau, adreceu-vos a ells o als telèfons 092 Polocia Local, 704202224 Creu Roja.
  • Serà una nit molt freda. S'aconsella roba d'abric.
d'avantmà agrair-vos la vostra col·laboració i desitjar-vos una bona Processó General.

Comissió de Setmana Santa.

Potser t'agraden aquestes entrades