LA PREVISIÓ DE TEMPS I LES PROCESSONS.

Les confraries, Hermandades i Armats estan pendents del temps el propers dies, ja que aquest podria afectar el recorregut normal de les processons.
PROPERES ACTIVITATS DE DIJOUS SANT:
  • 19:30 a la Plaça Santa Maria: RECOLLIDA DE LA BANDERA I DESFILADA DELS ARMATS.
  • 20:30 a la Plaça de l'Ajuntament: l'ORACIÓ DE L'HORT. Organitzen Armats de Mataró.
  • 20:30 a la Plaça Santa Maria: PROCESSÓ NIT DEL SILENCI. Organitzen La Confraria de l'Oració a l'Horat, la Confraria de la Coronació d'Espines i Armats de Mataró.
  • 20:30 al barri de Cerdanyola: PROCESSÓ DE DIJOUS SANT. Organitzen la Confraria de la Verònica i la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza.

Veieu tot seguit, la previsió de temps que ofereix el Servei de Meteorologia del Consell Comarcal del Maresme:

Dijous:

Cel molt ennuvolat a tota la comarca. S'esperen precipitacions en forma de pluja localment d'intensitat moderada però poc abundant. Vents moderats, força 3 a 4, de component Nord i Nord-est. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes baixaran lleugerament i aniran dels 12 als 13 graus mentre que les mínimes pujaran i aniran dels 8 als 11 graus.

Divendres:

Ambient assolellat al matí i cel mig ennuvolat a la tarda per núvols d'evolució. No s'esperen precipitacions. Vents fluixos, força 2 a 3, de component Nord-est girant a Est a partir del migdia. Mar en estat de maror amb àrees de mar de fons. Les temperatures màximes pujaran lleugerament i aniran dels 15 als 16 graus mentre que les mínimes baixaran i aniran dels 5 als 10 graus.

Potser t'agraden aquestes entrades