divendres, d’abril 06, 2007

S'ANUL·LA LA PROCESSÓ DE DIJOUS SANT

La pluja no ha permés celebrar la Processó de Dijous Sant. La tradicional processó al Barri de Cerdanyola, organitzada per la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza i la Confraria de la Verònica, no va poder processionar ahir les seves imatges.
La pluja i l'estat moll dels carrers va ser la principal causa.


Malgrat anul·lar-se la processó, a la Parròquia de Maria Auxiliadora es van fer abans, els oficis, i posteriorment algunes estacions del Via Crucis per als assistents a la Processó.

Un cop acabats els "costaleros de Jesús"
van fer una "levantá" del pas del Nazareno. Posteriorment els concentrats varen anar al pati de Maria Auxiliadora per a vetllar la imatge de la Esperanza, juntament amb les costaleres i costaleros, penitents i confrares de la Hermandad.

En tot moment també varen estar acompanyats per la Banda de Tambores y Cornetas de la Hermandad.

Per la seva banda, la confraria de la Verònica, va fer sortir el pas del Col·legi Salesià a nivell simbòlic per a tornar entrar amb posterioritat al mateix Col·legi. També va estar acompanyada, però en aquest cas per la Banda de Tambores y Cornetas de Mataró, i els confrares i ex-alumnes del Col·legi.

Veieu a continuació algunes imatges:

Imatge del Nazareno a Maria Auxiliadora.vetlla de la Mare de Déu de la Esperança pels costaleras, costaleros i confrares.
Imatge de la Verònica al pati del Col·legi Salesià.

Vídeo de la "levantá" del Nazareno a Maria Auxiliadora.