S'ANUL·LA LA PROCESSÓ DE DIJOUS SANT

La pluja no ha permés celebrar la Processó de Dijous Sant. La tradicional processó al Barri de Cerdanyola, organitzada per la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza i la Confraria de la Verònica, no va poder processionar ahir les seves imatges.
La pluja i l'estat moll dels carrers va ser la principal causa.


Malgrat anul·lar-se la processó, a la Parròquia de Maria Auxiliadora es van fer abans, els oficis, i posteriorment algunes estacions del Via Crucis per als assistents a la Processó.

Un cop acabats els "costaleros de Jesús"
van fer una "levantá" del pas del Nazareno. Posteriorment els concentrats varen anar al pati de Maria Auxiliadora per a vetllar la imatge de la Esperanza, juntament amb les costaleres i costaleros, penitents i confrares de la Hermandad.

En tot moment també varen estar acompanyats per la Banda de Tambores y Cornetas de la Hermandad.

Per la seva banda, la confraria de la Verònica, va fer sortir el pas del Col·legi Salesià a nivell simbòlic per a tornar entrar amb posterioritat al mateix Col·legi. També va estar acompanyada, però en aquest cas per la Banda de Tambores y Cornetas de Mataró, i els confrares i ex-alumnes del Col·legi.

Veieu a continuació algunes imatges:

Imatge del Nazareno a Maria Auxiliadora.vetlla de la Mare de Déu de la Esperança pels costaleras, costaleros i confrares.
Imatge de la Verònica al pati del Col·legi Salesià.

Vídeo de la "levantá" del Nazareno a Maria Auxiliadora.

Potser t'agraden aquestes entrades