Acte de presentació del cartell de Setmana Santa 2023El dissabte a la tarda es va fer l'acte de presentació del cartell de Setmana Santa de Mataró 2023 a la capella del Col·legi Salesians de Mataró. 

L'acte va ser presentat per Jose Sánchez que va anar introduïnt els diferents parlaments. 

Mn. Mascaró va iniciar començant una bella història perquè els cristians no fem vacances de primavera i es gaudeix tant de la Setmana Santa. 

Acte seguit es va fer un repàs del documental de TVMataró sobre la processó de Divendres Sant i es connectar amb l'autor del cartell, Daniel Jiménez Díaz qui el va explicar. 

Uns nens que porten el pas de Jesús Ressuscitat van destapar el cartell i la seva capatàs va exposar que se sent en aquest dia d'alegria. Va destacar que els més petits de les confraries sempre van a rebuf dels pares durant tots els actes, col·laborant en les processons, actes, però aquest dia, el de Pasqua ells tenen l'alegria de llançar el missatge. 

L'acte va cloure amb un parlament d'en Jordi Merino que va presentar el programa 2023, agraïr l'assistència i animar a continuar treballar de forma conjunta.


Veieu aquí l'acte de presentació, realitzat pel sr. Paco de la comunitat salesiana.


Més informació i imatges:

Potser t'agraden aquestes entrades