Resum del 2021


Tanquem un altre any. Un 2021 amb molts condicionats, limitacions, moments complexes i comiats marcats també per la situació i el context de pandèmia. 

Un any on hem viscut també una obertura dels actes a espais i recintes tancats com han estat les parròquies, teatres i que han superat la Setmana Santa des de casa i del confinament del 2021.  I on també hem pogut viure moments com els altars i monuments a les cases germandats i temples  i a partir del mes de novembres la primera processó després de 22 mesos. 

Malgrat el moment les confraries, germandats i Armats han fet el possible per mantenir viva l'activitat i tots els actes adaptant-los a cada moment i han pensat com poder-los fer en cada moment i mantenir l'antiga tradició. 

També ha estat un any d'acomiadar a moltes persones estimades com el silenciós i treballador Guillermo Cortijo entre d'altres, què estiguin en glòria!

Des d'aquest espai webbloc de la Comissió de Setmana hem compartit 276 notícies d'actes, activitats, reportatges i imatges de 95 activitats durant la Setmana Santa que han suposat més de 76.800 visualitzacions. Moments a la xarxa.  

Molt bon any nou, continuem. 

Notícies més consultades


Vídeo resum del 2021


Potser t'agraden aquestes entrades