Anem a veure els Pastorets, com mai els has vist? Descomptes.





Els Pastorets de Mataró arriben de nou a la Sala Cabanyes. Una obra teatralizada del naixement de Jesúes centenària i que es patrimoni cultural de Mataró i creu de Sant Jordi.

Aquest any tornen i des de la Sala Cabanyes volen apropar el teatre a tothom, també de les confraries i germandats, i així pode gaudir de cultura popular, tradició i teatre.

Enguany es farna del 19 de desembre al 30 de gener. 

Podreu tenir un descompte en l'entrada del 20% si al adquirir-les a traves de salacabanyes.cat poseu el codi AMATEUR21

Els pastorets 2021
  

Els Pastorets de Mataró tornen a aixecar el teló aquest any a la Sala Cabanyes. Ho fan amb una versió en què agafen encara més protagonisme el text de Ramon Pàmies i la música dels mestres Enric Torra, Felip Vilaró i Miquel Ferrer.

Àngels i dimonis; pastors i pedretes; nimfes, bruixes i follets seran els amos de l’escenari de la Sala Cabanyes fins al 30 de gener.

Amb direcció de Coral Consegal, l'espectacle del Nadal a Catalunya són Els Pastorets de sempre, però adaptats a la nova normalitat. Un espectacle amb menys participants del que és habitual, però que conserva l’essència de l’espectacle que ha encisat milers d'espectadors al llarg de més de cent anys.


En uns temps com aquests, continuen Els Pastorets, amb allò que signifiquen per a la ciutat de Mataró i la cultura popular del país, tot i les dificultats que comporta.

 

Potser t'agraden aquestes entrades