La confraria Salesiana de la Verònica recupera la seva activitat social

 


Feia setmanes que la Junta de la Verònica estaven esperant que es relaxessin algunes de les restriccions actuals. 

Des del confinament van participar activament en la celebració i retransmissió de l'Eucaristia des del Col·legi Salesians juntament amb la comunitat. Des d'aleshores han anat ajudant en totes les celebracions a la capella, on està exposada també el misteri de la Verònica.  També durant la Setmana Santa 2020 es va obrir a la visita i fer explicacions del misteri a l'escola. 

Aquest 30 d'octubre participaran a Mataró x Càritas ja que han iniciat un recapte d'aliments entre famílies de l'escola i membres de la confraria amb motiu d'aquesta diada. 

Per al proper dia 7 de novembre volen donar per iniciar els seus actes de germanor i per això estan preparant una jornada que s'iniciarà amb la celebració de la Santa Missa conjunta i  clourà amb un dinar de germanor, amb sobretaula salesiana. 

Des de la Junta de Govern de la Confraria animen a tots els seus membres a recuperar la vida social i de germanor  per a fer germandat i a fixar-se com objectiu poder participar activament de la propera Setmana Santa 2022 juntament amb tota la resta d'entitats de la ciutat. 







Més informació:


Hemeroteca:


Potser t'agraden aquestes entrades