Festa de la Unió



Un dels grups dels antics alumnes del Col·legi Salesians.
Com cada primer diumenge de març se celebra la Festa de la Unió. Aquesta és una trobada d’antics alumnes del Col·legi Salesians de Mataró.
Aquest any han assistit 59 antics alumnes que feia 25 anys que havien deixat el Col·legi i 28 que en feien 50 anys, entre molts altres.
La celebració ha començat amb una Eucaristia concelebrada pel Director i altres preveres salesians que havien estat professors de l’escola i presidida pel Bisbe Godayol a la capella. En aquesta ha llegit una carta dirigida pel Papa Francesc i també ha dit impartir l’absolució general a tots els presents.
Després s’ha fet una visita a les instal·lacions del Col·legi, moltes fotos de grup per a immortalitzar el moment i ha acabat amb un dinar de germanor.
La jornada no ha estat lliure d’anècdotes i emotius moments ja que alguns feien dècades que no es trobaven amb els seus amics de la infància.
 
La Confraria de la Verònica bàsicament està composada per antics alumnes del Col·legi i ha participat activament en la Unió de la Festa.

Potser t'agraden aquestes entrades