Processó al Nen Jesús de Praga

 




La tarda del diumenge 27 de juny s'ha pogut celebrar la processó infantil al Nen Jesús de Praga.

Una processó que es va impulsar a Mataró l'any 2014 i que va quedar interrompuda, com tots els actes públics, atès les mesures i restriccions del context de pandèmia. Per aquest motiu no es va poder celebrar l'any 2020. 

Ara bé, amb les noves mesures i l'impuls del moment, la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors ha volgut celebrar aquesta processó complint tots els requeriments del moment.   S'ha celebrat al convent monestir de l'Assumpció de les germanes clarisses caputxines, on sempre ha estat el punt de sortida. Aquest any no s'ha pogut anar fins a la Basílica de Santa Maria però els menuts han pogut participar de la celebració a la capella del convent i després han portat la imatge del Nen Jesús de Praga pel pati interior.  Un centenar de persones han pogut participar de la processó amb la pertinent distància i mesures i han pogut viure com els mes menuts estaven animats i contents per a poder participar en una processó com aquesta. 

L' Agrupació Musical Captiu-Dolors ha acompanyat la processó i ha interpretat les característiques marxes d'un acte com aquest i que ha arrencant els aplaudiments del presents en més d'una ocasió quans els menuts feien els passos seguint-les.

Les germanes caputxines han estat presents en tot moment i han mostrat la seva gran generositat com sempre. 

Al final de l'acte s'ha regalat un petit present a cada participant i mn. Josep Rodríguez ha tancat l'acte agraïnt la participació i animant a continuar endavant. 







Aquí podreu accedir a algunes imatges més de la processó. 


Més informació:

Potser t'agraden aquestes entrades